gul2020123 Themom_ bnim kizimin adi buğlem Ada buğlem cenneti müjdeleyen melek anlaminda Ada ise bir göl ile çevrili ada anlamında canım
SCerenY Themom_ Alya koydum ben şeref demek. Bizim köpeğimiz var eve her geldiğimizde kapıdan girenin üzerine koşarak gelip atlar. Bir gün hamileyken yine evin kapısını açtım köpeğim üzerime doğru koşarken sanki bebeğim de onunla birlikte koşuyormuş da önce gelmiş gibi “Alya daha önce geldiii” diye bir çığlık duydum beynim de 😂 daha bebeğimin cinsiyetini bile bilmiyordum. Kız olacağını öğrendiğimde eşime olayı anlattım o da onu koyalım o zaman dedi. Malum oldu resmen yani 🙈
gulcemom20 Gülce.🌺 Eşimle konuşurken beğendiği şiiri dinletmişti bana İbrahim Sadrinin. Orda geçiyor. “Gülce bir beyaz sihir, canıma bedel bir haz.” diye gidiyor. Ordan sevip ısınıp yıllar sonra koyduk.💜
rukiyegarip35 Oğlumun ismi Ismail tabi ki kayınpederin ismi olduğu için koyduk.1 hafta kendime gelememiştim 😂 şimdi oğluma bakınca ismi ona çok yakisiyo .kizimin adı Zeynep =Babasının süsü demek eşim koydu anlamı çok güzel diye eşim de anlamıyla seviyo daha 25 günlük bebeğim anlamış gibi 😂🤭
gulyabani Themom_ kızımın ismi Sare. Saf ve duru güzelliği temsil ediyo. Küçükken kızım olursa ismini Sare koyucam derdim. Sonra e devlette soyağında baktım ilk isim Sare. Çok şaşırdım çünkü çok bilinen isim değildi yıllar yıllar önce asır olmuş benim sevdiğim isim koyulmuş çok garibime gitti. İşaret bu dedim Allahta nasip etti kızım oldu cinsiyetini öğrendiğim gün belliydi eşimde çok beğendi her duyanda çok beğeniyo mutlu oluyorum🥰
Neslihan81 Themom_ adı Miraç oğlumun hikayesi de dogum yaptım iki dakika sonra annem adı ne olsun dedi Miraç dedim çok sevmiştim o zaman o ismi prematüre bebek
Lionmoms Themom_ Oğlumun ismi: Atahan. Mustafa Kemal Atatürk ebedi önderimizin izinden giden bir kahraman Türk olmasını istediğim için koydum. ♥️🙏🏻
Lugnos01 Themom_ Smyrna Derin ❤️ Eşimle tam 6 yıl sevgili kaldık 2 buçuk yıldırda evliyiz hep kızımız olursa derin olacak derdik eşim çok istiyordu İzmirliyiz İzmir’in eski adı Smyrna aynı zamanda savaşçı Amazon kraliçesi demek Smyrnayı da ben koydum ❤️ Simirna diye telafuz ediliyor 😇
Rab_ay snyck biz de ilay koyduk babamız cok istedi ama çevremde kimsede olmadigi icin cok yadirgadilar ama simdi artmis gibi sanki her postta goruyorum ilay ismini
snyck Rab_ay evet evet baya artmış benim kızım 4bucuk yasinda ilk koyanlardan sayılırım 😀 çevremde 6 yaş civari 3 tane daha çocuk var aslında öncesi de koyanlar varmış ama ben kızım olana kadar ilk kez duymustum
Esra36 Busragokceberra benim kızımın ismi de gökçe tabii bir de Efnan var Onun anlamı da cennetteki güzel gözlü kız rahman süresinde geçiyor ordaki anlamı da çeşitli demek . Ben rahman süresini çok severim ondan koydum. Gökçe yi de babası koydu diriliş ertugruldan
Busragokceberra Esra36 Benim kocamda Gökçe ismini o yüzden koydu😂 ah bu erkekler berrayı da ben çok seviyordum bekarken o yuzden
Deletedmom_73 Themom_ Nişanlıyken eşimle koyduk, Şirin Buse olsun dedik ,nedense kız ismi seçmişiz hiç erkek için isim düşünmemiştik içimize doğdu sanki 😂
hasinesoysal Themom_ Bebeğimin adı YUSUF BERA aslında biz Bera için bir ön isim arıyorduk amelyatim çok zordu ölüm riskim vardı rahmim alinabilirdi kimse yanaşmadı ameliyata Yusuf hocam herşeyi göze aldı ve çok güzel bir doğum gerçekleştirdi ve böylece aradığımız ön ismi bulmuş olduk iyikide Yusuf umarım büyüyünce onun gibi cesur bir doktor olur☺️♥️
Bir_bebek_bir_anne Themom_ oğlumun adı Rüzgar Bars babası rüzgar ismini çok istemiş motorcu olduğu için sanırım koydurmamış ablasının oğluna falan o yüzden dedim tamam koyalım çok gönlüm yoktu ama babası istiyorsa koyarız tabi bende Bars ismini buldum eski Türkçe de pars aslında hoşuma gittiği için koydum .
1erkekannesi1 Oğlumun adı abdulkerim Hamile kaldığım da hep farklı isimler düşünmüştük sonra deprem de kayınbabamı kaybettik adını verdik
Emine335 Themom_ Arem Kayra Benim adım emine eşimin adı Arif eşim ilk kelimelerimizden türetip Arem olsun demişti bende Kayra istedim anlamı iyilik yapan saygılı insan olarak geçiyor
Tahirmahperi Gselenn benimde kızımın adı Mahperi (ay perisi gibi güzel kız) selçuklu sultanın eşi Destina’ dan gelme 🥰