Melegimyus Kızlar ne zaman annemlere uzun bir süre gitsem (2-3 haft) halılarımda küçük küçük kahve lekeler oluyor bunun sebebi nedir,
Bebekcino Melegimyus Bende köydeyken her zaman halıda kahve lekeleri oluyor keşke nokta nokta olsa bizimkiler bardak bardak 😀
Deletedmom104 Melegimyus eşin evde kalıyorsa çay kahve döküyor olabilir, paranormal bir olay değil bence
Ahhannelik Melegimyus genelde çay kahve falan dökülünce olur ama farklı birşey düşünüyorsunuz heralde ondan sordunuz bu soruyu 🙄
jap Melegimyus iyi de buraya sorman tuhaf. Eşinin bişey dökme ihtimali varsa aklına gelmiştir heralde. Paranormal bişey düşündün ki sordun buraya
Sokoley Melegimyus Böyle saçma bi soruyu eminim böyle saçmalık duymak için yazdın ben de duymak istediğini yazdım
Deletedmom104 Melegimyus kolada seçenekler arasında aslında. Eşin sakarlığını gün yüzüne çıkarmamak için ben yapmadım diyordur
Melegimyus Beyninizikullanmakucretsizdir kahve lekesi değil kahve lekeler oluyor dedim renk olarak kahveden bahsettim
Linamoms__ Melegimyus ya çay ya kahvedir. Ay yine sizin esiniz biseyler dokuyomus ya benimki ben yokken evde sigara iciyo kanepelerimi yakmis delik delik. bak yine aklima geldi tepem atti vallahi
Zuzu_pufy Melegimyus kesinlikle başka açıklaması olamaz kış kış cinler diye bir şarkı vardı onu aç evde giderler
Melegimyus Deletedmom104 aslında çay kahve ben evde olsamda nadir içtiğimiz şeylerden evet kola olabilir maalesef