11-11 Günaydınlar 15 günlük bebeğim için sağlık ocağı devit-3 50.000/15 ml verdi. Kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım kullanıpta yan etkisini gören oldu mu ?
1ogrencianne 11-11 kullanıyorum günde 3 damla. Hiçbir sıkıntı yaşamadık çok şükür. Hamileyken de kendim için kullanmıştım.
Mrsdg 11-11 bence kullanma bizde kullandık gaz yaptı ve içeriği iyi değil ocean kullanıyoruz bu çok daha iyi yine de sen bilirsin ama kullanma derim ben
nesli_han12a 11-11 kullanma içinde yarardan çok zararlı şeyler var içindekilere google dan bak emin ol kullanmazsın. Etil alkol filan unuttuğum sayamayacağım bi ton şey var
nesli_han12a 11-11 bende kullanıyordum baktım prospektüsü bıraktım sonra şimdi VeNAtura d3 damlası var onu kullanıyorum netten aldım 19.90 Pediatri doktoruma da sordum kullanabilirsin dedi sizde araştırın doktorunuza sorun bunu kullanabilirsiniz içeriği de doğal sadece zeytinyağı var katkı mad yok
Dilarahiraharun Bebeğim 3 aylık 15 günden sonra kullanmaya başladım günde 5 damla hiç bi etksini görmedim
Oflu61 Bizde gaz yapmıştı bide içeriği o kadar iyi değil diye duymuştum. Ocean kullanıyorum bu yüzden
[silindi] İçinde ayçiçek yağı var onun, zeytinyağı içerikli ocean d3 kullanıyorum ben, gaz sorunumuz yok şükür
Jeologanne 11-11 sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum wellcare kullanıyorum içinde sadece d vitamini ve zeytinyağı var netten çok uyguna alıyorum
Mini9 11-11 bi kaç gün kullandım ama içime sinmedi bi türlü, içeriğini araştırdım ve bıraktım. Wellcare kullanıyorum artık bi sorun yaşamadık zaten sadece d vitamini ve zeytinyağı içeriyor şu sıralar internette baya uygun ben eczaneden çok daha fazlasına almıştım
11-11 Teşekkür ederim zaten benim de içime sinmemişti o yüzden kullanma taraftarı değildim bi sormak istedim