aysun192_ Geceleri 3 aylık bebeğimi 3, 3 buçuk saat aralikla kaldırıp emziriyordum aynı böyle devam mı etmeliyim yoksa artık kendi uyanmasını mi beklemeliyim çevremdeki insanlar kendisi kalkana kadar emzirme acıkınca uyanıyor diyor sizce ne yapmalıyım
Bizaa aysun192_ 1 ayı dolunca artık uyandırmamıza gerek olmuyormuş Ben öyle biliyorum bence eğer uyuyorsa uyku düzeni bozulmasın
tubiiik_ aysun192_ 1 aylık olduktan sonra uyandırmanıza gerek kalmıyor 3 aylık olmus uyandırmayın alıskanlık haline gelir acıkınca kendisi uyanır zaten
Bebegimveben_ aysun192_ benim doktorum da 2.ay kontrolünde uyandırmamamı söylemişti. Kesinlikle uyandırmayın uyku sirkadyenleri bozuluyor
Ogrenecekcokseyvar aysun192_ yeni doğduğunda 1 kere gece doyurmak için uyandırdım sonra da bir daha uyutamadım 😅 o gündür de asla emzirmek için uyandırmıyorum acıkınca kendi uyanıyor zaten 5 aylık oldu hiçbir sorun da yaşamadık
aysun192_ Bizaa hm bilmiyordum 1 ay sağlık oacagina gittiğim.zmn bana geceleri uyandırıp.emzirmem.gerektigini söylemişlerdi ondan sonra da ne ben bişey sordum nede onlar söyledi uyandır uyandırma diyerekten artık öyle yapayım o zmn çünkü uyandırmak artık zor oluyor uyanmiyor uyanınca uyumuyor bozmuş oluyorum duzeni
Mrvak aysun192_ uzamış sarılık yoksa ve kilo alımında herhangi bi sıkıntı yoksa uyandırmayın ben bazen göğüslerim çok dolarsa rahatsız hiisedersem uyandırırdım sonra illaki uyanıyo zaten max 4 saat kesintisiz uyumuştu