mematiii Merhaba hanımlar şuan bebeğim 2 buçuk aylık ve bir kaç gündür baş dönmesi oluyor bende birde üşüyorum sizce normal mi ve neden böyle olur bilen varsa yazabilir mi?
Zehrass mematiii Bende de oldu doktora gittim mr,dengi testi ve kan tahlili yaptırdı hiçbir sıkıntı yoktu çok şükür. Stres ve uykusuzluktan dedi doktor kuzenim de şimdi bebeği 2 aylık başı dönüyor ona da doktor aynı şeyi söylemiş.
Elifavc1 Aynı dönemlerde bende de olmuştu bebeğim şuan 6 buçuk aylık ferrum kullan b12 ne baktır bide ondan oluyormuş
gizemtasli Elifavc1 merhaba baş donmeniz geçti mi benimde bu aralar oluyor bebeğim 7 aylık emzirmeyle alakasi olabilir mi
mematiii gizemtasli gitmedim ama düzeldi normalmiş böyle şeyler dikkat etmek ayağı sıcak tutmak çok önemli birde ağır kaldırmamak lazım
Elifavc1 gizemtasli evet emzirme ile alakalıymiş bebek sizde ki depoları boşaltıyormuş takviye kullanmaya devam edin doktorunuz ile görüşüp
gizemtasli Elifavc1 mematiii Çok teşekkürler ,burayı okuyana kadar tek benim başım dönüyor Vertigo falan var sanıyordum. Benim gibi olan cok anne varmış gerçekten