askmoglum atlassmoms ay inanamıyorum 😳🫠 tebrik ederim hayırlı olsun 😌 bende hap kullanıyorum +geri çekilme çok korktum şimdi hapada mı güvenmeyelim ne yapsakta önüne geçilmiyormuş demek🥴🥴
Delald71 atlassmoms kız dışardan konuşmak ne kolay ben şuan hamile kalsam korkudan ölürdüm çoktan annemi arayıp anne ben napacam gel burada kal doğurup 1 yaşına gelene kadar demiştim ama başkasına sakin ol relax ol korkma 😄😄😄
Deletedmom_103 atlassmoms ben gidip rahmimi aldiracagim bu sinir stres beni yedi bitirdi 🤧hayirli olsun canim 😁
Deletedmom_70 atlassmoms Tedbir bizden, Takdir Allah’tan. Demekki yiyecek ekmeği varmış ki o kadar korunmaya rağmen Rabbim göndermiş. Hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip eylesin Rabbim🥲 Hayırlı olsun🫠
1515g atlassmoms benim de kızım 9 aylıkken hamile olduğumu öğrendim şu an kızım 19 aylık oğlum 2 aylık emin ol cok güzel. Bir duygu
1515g atlassmoms hayır zor değil öyle insanların abarttığı gibi değil ama tek çocuğun da zorluğu var 2 çocuğun da öyle düşün Allaha şükür ikisine de yetebiliyorum bence çok güzel. Bir duygu ve aynı anda buyucekler
Bugleminannesi28 atlassmoms ay ben bile şok hayırlı olsun spiral taktırdım bende inşallah korur sjsjjs😅 Benimde bebeğim 9bucuk aylık. Bence mutluluktan hiç evham yapma hayırlı olsun ne güzel birlikte büyürler 💖