Harika3535 Merhaba kızlar Bebeğimin sesi kısılıyor ne iyi gelir doktorum calpol verdi anlamış değilim ağrı kesici ve tatlı kaşığı dedi günde 3 defa beni yanlış anladı sanırım ağlamaktan sesi kısılıyor yada Emzik kullanması kısar mi anlamlı değilim 45 günlük bebeğim bu arada😓
Reckless Harika3535 gripten falan şüphelenmiştir bence calpol verdiyse ağrısı, ateşi olmasın diye önermiştir ama 45 günlük bebişe günde 3 kez calpol doğru mu acaba tekrar bi gösterin doktora derim ben 🤷♀️🤷♀️
Harika3535 Evet ama 1 aylık aşısında çok ağladı geçti 1 2 güne şimdi ufak bi ağlamasında direk kısılıyor kronikleştimi anlamadım geçip geçip tekrarlıyor 😓
Harika3535 Reckless yok bugün telefonda konuştuk yarın gidicem göstermeye Ondan kullanan var mı diye yazayım dedim telefonda pek anlaşamıyorum doktorla sanırım 😓
Harika3535 Mmmete hayır canım yarın götürcem nasipse telefonda anlattım derdimi oda bana calpolu önerdi anlamadım pek kullananan veya aynı sorunu yaşayan var mı diye sorayım bi dedim yarım götürücem doktora 😓
Selinto Harika3535 benim beneğim kolik ağlamaktan sesi kısıldı 4 -5 gün hiç bişey yapmadım anne sütü faydalı eme eme geçti inşAllah korkma düzelir😊