Tanembebek5 3 ay 21 günlük acaba atak döneminden mi anlamadım bir anda ağlıyor uyurken kucağıma alıyorum biraz sonra susuyor. Çok üzülüyorum yaa bugün 2 kere oldu 🥺
Pskebru Tanembebek5 benimki de 3 ay 26 günlük. Aynısını yapıyor. Ya atak ya diş çıkarma bilemiyorum ama normal bir şey olduğunu düşünüyorum. Bir hastalığı yok çünkü.
cimcime1018 Tanembebek5 Benimki de uyutup gidiyorum bence yalniz kaldigi için ağlıyor anne kokusu birden gidiyorya yani ben böyle düşündüm doğru veya yanlış bilemem 🥲. yanından ayrilmazsam hiç yapmiyo bunu
balliikedii Tanembebek5 2 ay 6 günlük doğduğundan beri ağlayarak uyanıyor umarım bizimki son bulur her uyku uyanması deli gibi ağlıyor
Tanembebek5 Pskebru NeclaLeylaCeydaOhnealaneala vallahi 4. Ay atağı çok kötü ilerliyor kucata bile alyor avutamyprm gece uykusuna geçerken özellikle her gün bir ağlama krizi uykusu var ama uyumuyor. Bazen kızıyorum dayanamıyorum ondan mı ağlıyor uykusunda diye vicdan yapıyorum ama gerçekten dayanamıyorum bazen 🤦🏻♀️
Tanembebek5 balliikedii valla inşallah düzelir ne diyeyim çok zor gerçekten bazen napıcamı şaşıyorum oyalamak için
Opecert 3 ay 26 günlük bizde öyleyiz bide üzerine sünnet olduk ki evlere şenlik oğlumun dogdugundan beri cok yüksek ağladığını bilmem hatta ağlasın ciğerler gelişsin cocuk ağlamayı bilmiyo derdik atakmıdır nedir 3.5 ayın acısını cıkarttı