IlaydaAtala Bu durumu yaşayan var mı ? Doktor bir ilaç verdi ama o ilaçta zam nedeniyle kaldırılacağı için eczanelerde bulamadım. Karbonatlı su yap dedi yaptım ama internette daha çok yayıldığını okudum karbonatla.siz bundan nasıl kurtuldunuz
merveyyoruuk IlaydaAtala İlacı aldım ben canım bi faydasını göremedim pek. Karbonatlı suyu doktorum da önerdi onunla günlük sil hiç bişey olmaz iyi geliyor. Her emzirmeden önce ve sonra da gögüsünü silmeyi sakın ihmal etme gögüsten geçiyor çünkü çocukların agzına. Ben dikkat ettim azaldı bayağı. Hafif olursa karbonatlı suyla siliyorum geçmiş olsun ☺️
rbndmrcn IlaydaAtala ben ilk başta doktorun verdiği ilacı kullanmıştım geçirmemişti karbonat kullanacaktım ama ben de emin olamadım sonra doktor karbonatlı suyla sil günde bir iki kez diyince kullandım,hemen geçmedi 1-2 hafta sürdü belkı daha uzun sonra bi anda gectı gitti 😊
Deletedmom0091 IlaydaAtala karbonatlı su yap canım gecirir 1-2 güne yayılmaz merak etme. Bazıları su vermiyor bebeğine dr verme dediği için o yüzden pamukçuk oluyor su ver hergün mutlaka ben doğduğundan beri su veriyorum pamukçuk sıkıntısı yaşamadım 1 gün su vermesem dili dudağı beyaz oluyor su ağız temizliği için şart bence vermedikçe yayılıp sorun büyüyor geçmiş olsun
Roniya IlaydaAtala hala tam olarak kurtulmasakta bayağı azaldı pamukçuk. Bir aydır uğraşıyorum. Mikostatin vermişti doktor hiçbir işe yaramadı bizde. Karbonatlı suyla temizliyorum sürekli ve emzik biberon da vermemeye çalışın latex olduğu için pamukçuğu arttırıyormuş. Ben bebeğime suyu ayranı cam bardakla veriyorum