Esranurrdenizz1 2.5 aylık kızımın elleri hep buz gibi anca battaniyeyle satarsan ısınıyo gerçi onu da tutmuyo çok daralıyo çok hareketli nasıl giydirmeliyim zıbın uzun kollu takım ve çift çorap giydiriyorum ne yapmam lazım
Ayfa1608 Esranurrdenizz1 sadece elleri ve ayakları falan soğuksa panikleme bebeklerin dolaşım sisteminden kaynaklı el ve ayakları soğuk oluyor ama genel olarak soğuksa bebeğin üşüyorsa ona göre giydir
Melike-emirasaf Esranurrdenizz1 canim bebeklerin elleri ayakları hep soğuk olur zaten normal bişey kan dolaşımı olmadığı için ekstra ısıtmak için bişey yapmana gerek yok ensesi ve göğsü sıcaksa usumuyo demektir
Eda1107 Esranurrdenizz1 benımde aynı oku aylık bebeğim bar ellerı ayakları soğuk bu ara ve battanıye ortturmuyor ellerını kapatmak ıstemıyorum herseye keşfedıyor çünkü bu ayın 15 inde kontrolümüz var doktorumuza sorucam neyden kaynaklı diye üşümüyor üşüse anlarım
Wanderlust Esranurrdenizz1 kucukken eller ve ayaklara kan dolasimi tam gitmediginden soguk olur o usudugu anlamina gelmez isilik olur cocuk ne battaniyesi bu sicakta. Usudugunu ensesine bakarak veya sirtina bakarak anlarsiniz ayrica bebekler/cocuklar sicagi sevmez 22-23 derece ideal isi yaz kis icin asiriya kacip cocugu sicaga alistirmayin buyudukce en ufak bir hava degisiminde cok hasta olan bir cocuk buyutmek zorunda kalirsiniz bu sekilde devam ederseniz size de cocuga da zor olur surekli doktor ve ilac
Esranurrdenizz1 Wanderlust ben samsun’da ve köyde yaşıyorum sabah havaya göre giydiriyorum gece hava derin oluyor ben bile battaniye ile yatıyorum
livanurvealpinannesi61 Esranurrdenizz1 1 yaşa kadar eller be ayaklar soğuk olur zaten kan dolaşımı yavaş çünkü.
tuba_celik Esranurrdenizz1 burnu soğuk değilse üşümüyordur bebeklerin elleri ayakları çok çabuk soğur bacakları aşağı sarksa morarır elleri buz olur sıkıntı yoktur