tomvejerry Barlasveannesi23 haftaya annemlere gidicem inşallah o bebeğime bakarken anca bende konserve turşu falan yapicam evde bebekle yapamadım🤦🏻
dikkatbebekvar Barlasveannesi23 2 haftada bir pazara gidiyorum az az alsam da yarısını buzluga atıyorum bazen hepsini mesela 2 kilo yesil fasulye alıp yarım kilosuyla yemek yaptım gerisini attım. Domates biber alıyorum dograyıp cogunu buzluga koyuyorum çiğ halde yemeklere koyuyorum menemen de yaptım güzel oluyo. Patlıcanları dograyıp kızartıp koyuyorum sonra oturtma veya patlıcan yemegi yapıyorum. Dolmalık biberi temzileyip koyuyorum. Sizlere de öneri olsun diye detaylı yazdım. Öyle toplu bişey yapmam cok zor. Hem de böyle maddi olarak da daha iyi
dikkatbebekvar Mercece12 aslında ben yaptım ama kısın secenek daha cok gibi geliyo bana karnabahar brokoli ıspanak pırasa. Yazın hiç yemeklik yok gibi 😂 o yuzden fazla da yapmıcam sadece bebek var elimin altında kolaylık olsun diye yaptım
[silindi] Eşimin halası köyden taze fasulye verdi onu buzluğa attım 10 poşet Geçen gün domates aldık kasayla alınca kilosu 8.90 tl idi 20 kg aldık onuda konserve yaptım 15 kilo falan da patlıcan yapmayı düşünüyorum bakalım
2ogullu1anne Konserve yaptım.Kahvaltılık sos yaptım.Kırmızı biber çekip koydum.Bu hafta da patlıcan,kabak,yeşil biber kızartma,dolmalık biber ve patlıcan oyup bide taze fasulye düşünüyorum.
delirmeceler Barlasveannesi23 bezelye taze fasulye stoklamaya başladım patlıcan bamya ikizlerle anca kolay şeyler yapabiliyorum
Barlasveannesi23 delirmeceler buna şükür daha ne en azından yapabiliyorsun bravo valla bemim ikiz olsa ben yapamazdım bence 😅🙏🏼🤍
Halimea Barlasveannesi23 5 kilo biber salçası, kekik kurutum 1 kilo , buzluğa birsey koymadım anneme yapıp koydum.