Mom_122 13 aylik bebeğimde saç çekme, ısırma gibi durumlar var. Isirirken resmen dişlerini geçiriyor. Bu durum normal mi sizce, çok kafaya takıyorum son günlerde
E_A_H27 Mom_122 benim oğlum da 12 buçuk aylık çok uzun zamandır saç çekme ısırma durumları var hatta bilerek gelip burnumu ısırıyor dişini geçiriyor isirtmazsam sinirlenip saçımı çekiyor yadırganacak bir durum olduğunu düşünmüyorum yani normal geliyor
delirmeceler Mom_122 23 aylık ikizlerim oğlumdan kızımla köşe bucak kaçıyoruz herkesin saçına dalıyor ısırıyor yapma diyorum yok durmuyor çekmeyince ağlıyor buda bir süreçmiş
Mom_122 E_A_H27 öyle mi çok sağ olun. Önceden sadece bana karşı yapıyordu şimdi başka çocuklara karsi yapmaya baslayinca endiselendim
E_A_H27 Mom_122 herkese yapıyor yeğenime babasına babaannesine yeter ki eline saç geçsin ama burundan ısırmayi hala bana yapıyor 😂
delirmeceler Mom_122 valla bize doktor öle söledi süreçmiş geçecekmiş bizde bekliyoruz 😄geçmezse ne yaparız bilmiyorum aile ortamımızda şiddet yok ses yükselmez kendilerine zarar verme zamanlarında kızıyorum ama öyle korkacak durumda değil çevredede yok o yüzden süreç nasip inşallah