yumamiii Merhabalar 27 günlük bebeğim var çok gazlı oluyor geceleri ıkınıyor çocuk resmen canı çıkıyor doktor bana biogaia ile colinox verdi ama burada okuduğum kadarıyla işe yaramıyorlarmış önerileriniz var mıdır acaba?
Semaaa39 yumamiii prbiyotik kullanmanızıda öneririm. Bizim sıkıntımız yoktu ancak doktorumuz önermişti. Maflor kullandık. Hem gaz hem kaka da çok çok rahatlık sağlıyor. Üstelik yararlı probiyotkler oldugu ıcın faydalıda
durukusunannesi_ yumamiii biogaia bağırsak düzenleyici gaza faydası olmuyor aylarca bizde boşa kullandık 😏 Nurse harveys çok memnun kaldık biz
Kubraaybars yumamiii kesinlikle metsil bende kullandım Pahalı Pahalı damlalar hiçbir işe yaramadı 4 saate 1 metsil veriyorum 3 damla çok işe yaradı almanı tavsiye ederim ama 4 saat olayını doktoruna sor her bebek farklı
Ruya8 Kesinlikle Sab Simplex önerebilirim, bizde çok işe yaradı. Lefax’tan memnun olanda çok, onuda araştırabilirsiniz.
yumamiii Ruya8 ben de doktora cokinox işe yaramadı sab simplex mi denesek dedim içinde aynı maddeler var dedi
Kubraaybars yumamiii birde günde çay kaşığından az 2 kere zeytin yağı veriyorum kakasını o zaman yapabiliyor
Gorkim Bizde mommy bliss den çok memnunuz ikiz kızlarıma burdaki firmadan değil bir arkadaşımız vasıtasıyla amerikadan getirdik
Sevoinci yumamiii ben çok damla denedim hiçbir faydası yok bence osman gönülal’ı dinleyin bu konuda derim şimdiki aklım olsa hiç kullanmazdım