Biranne1anne 2 gündür göğsümde bir şişlik var büyük bir yumru şeklinde öyle olunca süt birikmiş oluyordu ama galiba tıkanmış emziriyorum sürekli ve çok süt gitmiyor sağıyorum ama o zamanda bir iki damla geliyor yumru gitmiyor. Bu tıkanıklığı nasıl açabilirim
Dilandilek Biranne1anne benimde öyle olmuştu önce sıcak duşa girdim göğsümü dayanabildiğim kadar sıcak suyun altına alıp masaj yaptım çıkıncada ara ara ütülediğim atletimi sıcacıkkrn hemen etrafına doladım bunu 7 8 dk da bir tekrarladım sonra bebeğime emzirdim çünkü sağınca dediğini gibi bir kaç damla geldi bebek çektikçe rahatladım zaten ve boşalttı bu arada bebek emince eşile birlikte biriniz göğsü tuttuk birimiz o yumru olan yerlere masaj yapıp dağıttık sabırla tekrarlayın geçer
Suheyla06 Duşta sıcak suyun altında biraz sert şekilde masaj yapın daha sonra sağım yapın bir kaç kez tekrarladığınızda geçecektir inşallah 🙏
Dilandilek Dilandilek sağma makinası dağıtmıyor en güzeli bebeğiniZ çekerken sizin birinin desteğiyle masa yapmanıx hatta bebek emiyorken yine etrafında sıcak atlet olsa daha iyi gelir
Biranne1anne Dilandilek teşekkür ederim hemen geçer umarım ağrısı yok bu kez ve hafif bir şişlikle kaldı öyle o yüzden korktum