Ozgearaskarakoc İyi geceler sevgili anneler bebeğim 14 aylık hala emiyor aynı zamanda tabi ki ek gidaya geçti fakat asla çiğnemiyor çorba ğüre vs dısında birseyi kabul etmiyor sizce nasıl öğretebilirim yani delirmek üzereyim resme. Sadece çorbayla geçiyor günler
Haticemre12 Ozgearaskarakoc sizinle beraber masaya otursun yanında abartılı bi şekilde çiğneme hareketleri yapın, ve eline pankek tarzı şeyler verebilirsiniz kendileri yerken daha iyi oluyor
miniksavasciveannesi Ozgearaskarakoc benim oglumda oyle inan hic dert etme elbet birgun yapicaz biz ufaktan ekmek falan atmaya basladik purelerini cignenebilir yumusaklikta yap mesela corbaya ekmekici katiyosunya yogun yap gibi demek istedim
Seymaegeokan Seymaegeokan merhaba sizinle burada konuşmuştuk bebeğim yavaş yavaş yemeye başladı size de tavsiye veriyim diye yazmak istedim.eline hergün tuzlu çubuklardan verdim .elma soydum verdim.çorbaların içine ekmekleri küçük küçük değil biraz büyüttüm ve daha büyük lokma olunca ağzında döndürmesini sağladı diye düşünüyorum.birde ilk katı denediğim yemek ıspanak kavurması oldu.ama oğlum ıspanak çorbasını çok seviyordu sizde tadını çok sevdiği bişeyle başlayabilirsiniz.ilk 2 kaşık yedi bikaç saat sonra 6 7 kaşığa çıktık .şuan kuru fasülye nohutu ikiye bölüyorum o şekilde yiyor.