pembeayakkabilikiz Kızlar iyi akşamlar bebekleriniz için yulaf nerden alıyorsunuz bebek yulafi diye birsey mi var yoksa marketlerde satılan yulaflardan mi bilmediğim için merak ettim 😊kızıma yedirmek istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum.
Kyselz pembeayakkabilikiz a 101 den eti marka ince öğütülmüş yulaf var onu kullanıyorum ince öğütülmüş alın marka olarak çok bilmiyorum ama ince öğütülmüş olmasi gerek bebisler için
Linabuse1002 pembeayakkabilikiz ben normal hatta marketlerden alıyorım eğer oturmuş olduğun ilde tarım koparatif marketı varsa ordanorganıf yulaf var ondan verıyorum kızıma 7 aylık😊
poyrazinannesii1 pembeayakkabilikiz ince öğütülmüş yulaf alıyorum marketlerden. Süt ve bal ile yemeyi çok seviyor oğlum. 1.5 yaşında.
2901emir Kyselz Bnmde bebeğim 6 buçuk aylık o yulaftan verebilir miyim bnde yoksa e bebekten falan mı almayım ilk defa vercem bnde kararsız kaldm
pembeayakkabilikiz poyrazinannesii1 teşekkür ederim peki ne zaman vermeye başladınız benim kızım 6 aylık
pembeayakkabilikiz Meryem-33 teşekkür ederim 🫶 bende dediğiniz var marketten almıştım kendime onu kullanabilirim o zaman
mihriiican pembeayakkabilikiz benim kızım şuan 9buçuk aylık bende 6.ayından beridir veriyorum yulaf. Eti markasının ince öğütülmüş olanını alıyorum. Ben içine muz ceviz ve tahinde koyuyorum. Bazen kahvaltı bazen ara öğün olarak tüketiyor. Ceviz ve tahin alerjik besinler tek tek deneyin ve mutlaka 3 gün kuralına uyun. 🌸
alparslanozyildiz pembeayakkabilikiz etinin ince öğütülmüş olanını alıyorum ama yemek istemediği için canım evladım rondodan çektim yiyeceklerine karıştırıp yediriyorum 😂