cansuberrin Kızlar oğlum 3.5 aylık aşı olduk bugün şu an ateşi var 38 derece calpol verdim başka ne yapabilirim düşmesi için
brsnhsm cansuberrin Menenjit B grubu aşısı bu Bexsero. Ağır bi aşı bizde 38,8e kadar ateş yaptı inledi hep yavrum Bize doktor Calpol ve Dolven 3er saat arayla bi calpol bi dolven verdi 2 gün sürdü ateşi. Islak mendillerle eklem yerlerine koy. 2 gün uyumadan başında bekledim ağır geçti bizim😔
Pinkbery cansuberrin yarına biseyi kalmaz. Şurup iyi gelir endişe etmeyin üstü ince olsun.dahz yükselmez ama yükselirse kompres yapın ıslak bezle🙂
kaganannesi Eklem yerlerine şu kıyabilirsin canım,ılık duş aldırabilirsin,ben pencereyi açıp biraz önünde bekletiyordum düşürüyordu
Duru1- Üzerini incelt başında düşmesini bekle düşecektir. Benimkide 4.5 aylık hasta şimdi ilacını verdim saat başı ateş takibi yapıyorum allah şifa versin bebişlerimize
Ecmayz Nimenrix ve rotarix ilk dozlarini yaptirdim 3 4 gun once dhaa dun 37.5 falan gordum atesini. 3 4 gun snra yan etkimi gosterirmis cok sasirmistim. Banyo yaptırdım 36lara düştü. Hala 36 cikmadi cok sukur. Gerci 38 olmadan calpol verme dedi doktor. 37 37.5 bunlari ates olarak gormuyolar nedense Neyse bexserodan bahsetti doktorum. Yapilmasi gerekli tabi sonuna kdr aşı destekliyorm fakat bu aşıdan cok korkuyorum. Bu cok ağırmış. Nasil atlatırız bilemiyorum. :(