Gizzzzz-giz 4 aylık kızıma külot bez almayı düşünüyorum kullanan tecrübeli annelerin fikirleri var mı bu konuda
CaninannesiCemre Gizzzzz-giz Biz baby turconun külot bezini kullanıyoruz,bebekler belli bir zamandan sonra çok fazla hareketlendiği için bana çok pratik geliyor ve memnunum 😊
atlasert Gizzzzz-giz asla ama asla önermiyorum çiş olayında bir Nevi ama geceden sabaha sızdırıyor, kaka için asla önermem eşim yanlışlıkla bir paket almış mecburen açmış bulundum ama eyvahlar olsun 😂 hele ishalken ayyy
atlasert Gizzzzz-giz sleepy normalde de sleepy kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum ama külot bezini önermem başka markalar kullanan arkadaşlarım da oldu ama çok Sağlıklı dönüş almadılar
Gizzzzz-giz atlasert sleepy hatasına ben normal bezde düştüm ve asla almam zaten ben normal bezinden bile hiçççç memnun kalmadım çocuk kakasını yapınca kendi üstüne değil benim bile üstüme çıkıyordu prima ve molfix kullanıyorum
Ecoo Valla yapdigim en iyi sey asiri asiri memnun um bir gün normal bez kullanmam siddetle tavsiye ediyorum heleki alt almayi sevmeyen bebekler icin büyük kolaylik