Eliforhanavci Merhabalar, anakucağı bebeğimde kafada şekil bozukluğu gibi sorunlar yapıyor. Siz hangi anakucağını kullanıyorsunuz yada neye yatırıyorsunuz gündüzleri kafada şekil bozukluğu olmaması için🙏
GunesSila Eliforhanavci ben bi sağ bi sola yatırırdım ilk 2 ay ana kucağı kullanmadım . Kendiliğinden düzeldi sonra. 2 aydan sonra kullandım ana kucağı. Bize hediye gelmişti. E bebeğin kendi markasınındı memnunum valla. Genişte. 9 kiloya kadar taşıyormuş
Gizzzzz-giz Eliforhanavci düz kafa yastığı kullanın ve gündüzleri yüz üstü yatırın sadece sizin gözetiminde ama sakın yanından ayrılmayın
1pekmom_ Eliforhanavci merfbaby kullanıyorum ana kucağı, 2.aydan sonra kullanmaya başladım, düz kafa yastığı koyuyordum anakucağında yatarken, normal yataktada sağa sola çeviriyordum bir sorun olmadı, kulağını hep düzelttim hala düzeltiyorum katlandığında
minikayaklarr Eliforhanavci ay bende yeni sipariş vermiştim merfbaby ana kucağı ama hiç duymamıştım düz kafa yaptığını çok mu erken kullanmaya başladıniz benim bebeğim 3 aylık
Gizzzzz-giz Eliforhanavci valla ilk defa dudum :) bebek normal yatınca da kulağı katlanıyor ama kızım kepçe olmadı
Eliforhanavci 1pekmom_ bende bugün baktım en azından yatar gibi durmuyor diğer anakucakları hep yatış pozisyonunda sanki kafa hep yerde. Şuan bebeğiniz kaç aylık acaba