Miraay Kızlar ekranlar ne kadardır ya , teknosada bu eskiyi götürüp üzerine koyup yenisini alacaktım ama değiştiricem ekranı o şekilde olacak değişim yapıcam ne kadar olur acaba
tubiiik_ Miraay hiç bilmiyorum ama bi tanıdık iphone 13 kırmıstı 25 demişler 11 lerde aynımı bilmiyorum iphone servisni arayıp ögrene bilirsiniz
gecekusu_- Miraay hayırlı olsun ablam 16-17 bini gözden çıkar 😂 bu devirde her şey zor valla 16-17 bin ekrana verene kadar gidip sıfır telefon alınır ah bu zamlar bitirdi bizi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
tubiiik_ Miraay arkadasta normal telefoncuda yaptırdı 25 bine sana soruyorlar zaten orjinal degıl ama orjınal gibi bu daha uygun takalımmı diye ama cok guvenverici değil
Miraay tubiiik_ bu arada ekran kırık ya düzgün yazamamışım 😀😀 iPhone daha pahalı ister sanki demi ☹️ of ne yapcam bilmiyorum
tubiiik_ Miraay onu iphone servısı arayıpta ögrene bilirsiniz en güvenli yer orası valla iphoneye gözünüz gibi bakın pahalandıkca pahalanıyor benımde pil saglıgı %78 ze düşmüş onu degıstırmem lazım 😬
Miraay tubiiik_ yarın arayıp öğreneyim bi arkadaşım telefoncu da çalışıyor o 1600 dedi ama orijinal mi bilmiyorum