zerenmert İyi akşamlar bayanlar 2 tane çocuğum var malum zamlardan sonra bebek arabası oyuncak vs şeyleri alamadım elinde olup ta uygun fiyata satan varmı? Bebeğim erkek bu arada şimdiden teşekkürler ❤❤
SahinE zerenmert süt sağma makinası lazımsa 2 defa kullandım duruyor sata bilirim ama bebek arabası vs kullanıyorum
Geceumut zerenmert süt sağma makınası var canım 1 ay kadar kullandım ve odadan odaya tasınabilir beşik satıyorum canım
Sym44 zerenmert cnm hem elektrikli hem de elektriksiz meme sağma aleti var istersen satıyorum bir defa kullandım
Kamuranesra Hamak satıyorum hıc kullanmadık hedıye geldi sallananlardan saglam kucuk bebeklerde kullanabılır donerken sıkıntı oluyor buyunce rengı kırmızı buyuktur
Edaa https://www.hepsiburada.com/beneto-bt540-gold-line-travel-sistem-bebek-arabasi-p-HBV00000AHYFW?magaza=HavucBebe&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-arabasi-puset-pla&gclid=EAIaIQobChMIw_eftfGy3gIVTMayCh1LfwfKEAQYASABEgLpifD_BwE Bundan.Model renk aynısı.Çok hasar yok kızım 7 aylık sadece 7 ay kullandım
SahinE dugmeninAnnesi elektronik iki göğüs aynı anda sağıyor 299 tl aldık 170 tl ye vere bilirim iki biberonu var ve tam aletleri var temiz yani çok kullanmadım
Kocnagihan Zeliha benım almaya durumum yokda eşimin ablası alıcak bıze hedıye şuan yanımda uygun bişey arıyoruz modelı ve fıyatı nedir acaba