Mlnozdmr 9 bucuk aylık kızım var ve hamıleyim emziriryorum doktor yavas yavas kesceksin dedi bu durumda olup emzıren oldumu kızım asla bırakmıyo emmek ıstıyo sureklı
SevimliHayaletCasper Mlnozdmr risk varsa kesmen gerek. Emziren de var doktoru yasaklayanda var. Doktor ne dediyse onu yapın. Başka bi doktora daha danışabilirsiniz. Hayırlı olsun
sedaelif Mlnozdmr risk yoksa emzirebilirsin. Dokto bana 5 aylık hamileliğime kadar müsade etti. Sonra zaten sütün tadı ve rengi değişti korkudan ben bıraktırdım kızıma. Böyle çürümüş gibi çıkıyordu süt
livanurvealpinannesi61 Mlnozdmr risk yoksa emzirin doğuma kadar emziren anneler var 38 ci haftaya kadar emzirin diyor kadın doğum doktorları..
Bilgeebaby Mlnozdmr sonuçta karnında ki bebeğinde beslenmesi gerektiği için tabiki bir yerde kesmen lazım
Kendineanne Mlnozdmr oğlum 18 aylık 6 aylık hamileyim doktor emzir doğumdan sonra da sütün yeterse devam et bir sakıncası yok dedi hatta bir kaç doktora danıştım hepsi de devam et kesme dedi karnımda ki bebek sütle gelişmiyor malum sorun yok ondan dolayı devam