Tombikdonerartikcokpahali Matildanil ya emekliyor dese yine anliycam emeklemiyor diye resmen ne yapabilirim yazmış 🥺🤣
Cey__35 Kim dedi sana emeklemesi gerekiyor diye hayır prof falansa benim çocukta da sorun var demekki 5 ay 27 günlük emeklemiyor
Aselli Tam emeklemesini kast etmiyorum hiçbir çabası yok normal mi doktor bugün sordu çabası var mı diye şuan yok dedim bu aylarda oluyor demek ki doktor sordu ondan içime Kurt düştü
Katun Aselli emekleme bir gelişim göstergesi değil. En fazla sürünmeye yuvarlanmaya çalışır emeklemeden yürüyen bebek çok
tekbasimabakiyorum Aselli ya başlığı okuyup posta girince 8-9 aylık bir bebek herhalde dedim 5 aylık bebek nasıl emeklesin ya ajsksk
Damlanurrr Aselli 5 aylik bu bebekten beklentinizi bu kadar yüksek tutmasaydiniz keşke yeni yeni oturabilmesi dışında yapabileceği pek birsey yok çünkü
Mavininbiri Aselli Emekleme pozisyonuna durdurup ip ile o şekilde götür getir yaparak o pozisyonda bağlayın üç vakite kadar emekler
12345678fatma Aselli ki sakamssin bebeğim 8 ay 11 günlük yüz üstü yatirinca çığlık atıp agliyor kıçının üstünde zor duruyor kızım ben onemsemiyorum sen neyi takiyon
Evaninanasi Aselli bebeğim 6.5 aylıkken döndü, 9 aylıkken süründü, 9.5 aylıkken emekledi. Doktor da hiçbir zaman sorun var demedi 🤷🏻♀️ şu an 11 ay 11 günlük ve yürümek üzere. Gelişimi gayet iyi yani. Sizinki fe çok normal
seboss35 Aselli bebeği 12. Ayda emekleyen ben gruptan ayrılayım o zaman 😁 doktor sadece ah seni tembel dedi oğluma o kadar Herşeyi kafanıza bu kadar takmayın bence