Mom0008 Kızlar bi bakın sadece ben mi görüyorum pembe kapaklı kuruduktan sonra daha net gözüktü adete 9 gün kala ilişki olmuştu adet olmadım 2 gün kasık ağrısı çektim sanki adet gelecekte geleniyle gibiydi geçti şişkinlik akıntım vs var başına gelen var mı testin markası Comfort erken gebelik testi
Imau Mom0008 herkes hayal gördüğümü falan söyleyecektir ama ikinciyi ben görüyorum. Pembe kapak tarafında ama hayali diyecek kadar az. Benimde başıma gelmişti
Woman35 Mom0008 ilk fotografta daha iyi gorunuyor digerlerine gore kan ver birkac gun sonra o sirada beta daha da artar net sonuc alirsin canim
Mom0008 Woman35 pazartesi vericem geç döllenme olabilir adetlerim düzensiz resimlerde net çıkmıyor ama bu testlerde güven olunmuyor işte
Imau Mom0008 en iyisi kan ver canım. Ben hamileliğimi bu şekilde öğrenmiştim ama planlıydı. Siz istemiyor musunuz
Mom0008 Imau istiyorum o yüzden o kadar sabırsızım ki 😄beklemeye dayamıyorum gün kaldım kan vericem ilişkinin üzerinden 11 gün geçti adetimde düzensiz aslında korunuyorduk sonra bi çılgınlık bıraktık o anda kazada değil eşim bilerek yapmış bana sonra söyledi 🤣 bende o gün ne gariptir ki dua etmiştim Allahım hayırlı bir vakitle sağlıklı iyi huylu bir evlat daha nasip et diye akşamda böyle bi olay yaşadım dedim dua kapım mı açıktı be 🤣 olmaz olmaz ya dedim kendime