Dadas Hanımlar 32 günlük bebeğim var 60 cc mama veriyorum ama yeterli midir? 90 çıkmam gerekir mi doktora dün sormayı unuttum
noluyasanagenemiros Dadas bende onu soracaktım şimdi 2,5 aylık bebeğin 90 cc içmesi karnını doyurur mu diye 🤣
Papiii Dadas gayet yeterlidir ben o zamanlarda 30/40veriyordum.Şuan 3 ay 15 gunluguz 90 cc yiyor maksimum 100
Casmayn Dadas benim 46 günlük 60 cc içiyor öncesinde emziriyprum tabi doktor mamayı fazla koyun içemediği kalsın demişti
Casmayn Dadas doymayınca meme arar ya da ağlar zaten benimki öyle yapıyor ve doktor tamamen bitiyorsa biberon ne kadar içtiğini bilemeyiz o nedenle fazla yağın içeceğini içsin dibinde kalsın demişti
noluyasanagenemiros Yani bebekten bebeğe değişir ama sonradan ağlamıyorsa yeterlidir bende 60 cc veriyordum 1 aylıkken 2,5 aylık 90 veriyorum şimdi
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala 60veriyorsan yarın 62 ver ertesi gün 64ver böyle böyle gidebilirsin. Yenidoğan hemşiresi bana öyle söylemişti. Hergğn 2cc arrtır demişti
Semaemrahamza Her bebek farklı kendi bebeğinizi takip etmeniz daha sağlıklı çünkü bebeğim 2 aylıkken 60 içiyordu sonra 90 sonra 120 oldu ama bi anda ne olduysa içmemeye başladı anca 60 içiyor zorla 90 içtiği oluyor şuan 4 aylık
koalamlaben Dadas ben 2 aylık bebeğime 60 cc veriyorum aynı zamanda emziriyorum, doktorumuz 2 saatte bı 60i çok buldu 3-4 saatte bir veriyorum şimdi