269698 Merhaba, kardeşimi biri kandırıp wp kodunu almış ve iki adımlı doğrulama sistemi kurmuş ve wp giriş yapılamıyor karşı taraf kendi e-postasını kurmuş kurtaramıyoruz başına gelen var mı? Geri alabilir miyiz?
drydnzzkrknn 269698 Birde WhatsApp mı çalınıyor ne pislik insanlar var ya benim de İNSTAGRAM çalındı WhatsApp ı nasıl çalıyorlar hayret bi şey
kirikkalp 269698 bunuda mı duyacaktık 🤦🏻♀️ çalmak ne ya kardeşiniz kız mı erkek? Umarım içinde önemli birseyi yoktur.
nmt41 269698 girildiği zaman e postayı değiştir anahtarı değiştir çıkması lazım yani kurtarabilirsiniz aslında biraz uğraş gerektiriyor
269698 AngelMotherr dolandırıcı tanımıyoruz biliyorsunuz ki türlü türlü yalanları var işte senin resmini bulduk bana telefon numaranı ver sana yardımcı olalım demiş korkmuş bize de söylememiş sana kod gelecek bize kodu söyle demiş sonra kod söylemiş şimdi diyor ki geri alman için bana para ver sana geri veririm bu arada hat sahibiyiz ya isim soyisim kimlik bilgilerine kadar erişmiş :/
drydnzzkrknn 269698 Az önce bende iki adımlı doğrulama yaptım WhatsApp ma zaten instagrn çalındı bide bu çalınsa nannwyi yerim
269698 drydnzzkrknn en iyisini yapmışsın aslında önlemlerimi almamız gerekiyor profilinde resim var kardeşimin karşı taraf diyor ki resmin ile neler yaparım bak gör para göndermezsen her şeyi yaparım bilmem ne dedim yaz ona yapsın her şeyi yapsın nah alır o parayı