drydnzzkrknn Gfufyfyfggfg Benim kuzenim yapmıştı bende denk gelirdim hep merak ederdim. Yurt dışından geliyor her şey o yüzden bi iki ayı buluyor teslimat tarihi diye biliyorum
_Asilin_Annesi_ Gfufyfyfggfg aliexpress önceden iyiydi yani Aliexpreslik bir durum yok gümrük vergisi eklendi artık sağolsun.
drydnzzkrknn Gfufyfyfggfg Valla bilmiyorum ki bende çok güzel şeyler gördüm çok da uygun şeyler var ya cesaret edemedim valla kart üzerinden
Noktaatidi Sadece_nil gelmeyen ürünleriniz için paranızı iade ettiler mi yoksa paranız yandimi Ben toptan 500adet kulaklık sipariş edecegimde bilgim yok
berece Mh456 aldığınız ürünün vergisini de o an ödediniz değil mi? Teslim alırken bir ücret ödediniz mi?
Beyzainc Ben sürekli alışveriş yapıyorum hatta geçen ordan eşime saat almıştım 15güne elime ulaştı çokta memnunum bi problem yaşamadım ☺️
Mh456 berece hayır teslim alırken bir ücret ödemedim vergiyi aldığım siparişi oluşturduğum zaman ödemiştim
Toprakbebekk Gfufyfyfggfg ben yaptım geçenlerde 1500 tl lik alırken eşime ya bi sıkıntı çıkarsa nolcak dedim en fazla 1500 tl miz yanar birdaha almayız dedi bakalım kargoya verildi bekliyoruz sıkıntısız gelirse yazarım 🤣
Gfufyfyfggfg Toprakbebekk ya bende bı ceket beğendim kızıma 150 TL sonra vergi 1oo diyordu iyi dedim 250 olsun sonra ödemeye bi geçtim sevkiyat bedeli 35o TL yazıyor yani bir ceket 6ooe geliyordu vazgeçtim 😄