Sareslparslan Arkadaşlar bebeğim 8 günlük cildi soyulmaya başladı acaba zeytinyağ veya bebekler için vücut yağları var ondan sürsem iyi gelir mi yoksa beklemelimiyim
pelinn01 Sareslparslan ne denli bir soyulma aşırı derece mi benım oğlumda da olmuştu minik minik hiç ellemedik kendiliğinden geçti
churchil Sareslparslan bekleseniz de olur yağ sürseniz de. Biz doktora sormuştuk yağ sürebilirsiniz demişti. Derisini değiştiriyor doğum sonrasında
Linabuse1002 Sareslparslan benım kızımda ilk doğdugu sıralar oyle derıde dokulme oldu ama normal demıstı doktorum her bebek bırnsure bunu yasıyor demısti
pelinn01 Sareslparslan sanırım o doğumdan sonra oluyor biz hiçbir şey sürmedik ben sadece her banyo sonrası bebek yağı ile masaj yapardım o arada soyulan yerlere de arada sürerdim 1 ay içinde kendiliğinden gitti
nurftma Zeytinyağı asidik bir yağdır sakın sürmeyin. Banyo sonrası masaj yağlarından sürebilirsiniz o zaman geçecektir. 38 günlük oğlumun o şekilde geçti.
Melekg Sakın zeytinyağ olmaz evet soyuluyorlar bişey olmaz banyodan sonra zaten kremledikçe ve büyüdükce geçiyor 1 ayı bulmaz düzelecek kızım kulaklarına kadar soyulmuştu