sumeyyekaradag Oğlum üç aylık karnı tok altı temiz ama utku düzenimiz bozuldu ve uykusu geldiğinde uyumamak için direniyor sık sık uyanıyor ağrıyan bir yeri ateşi de olmuyor bu durumu naail düzeltebiliririz önerileriniz çok önemli anneler 🥰
AegeansMom sumeyyekaradag akışına bırakarak:) bebeğinin böyle böyle böyle büyüyeceğini kabullnerek… yani umarım geçici bi süreçtir seninki. Benimkinin asla geçmediği için ben artım akışına bırakıyorum daha az yoruyor kafamı hiç değilse
Seyma2534 sumeyyekaradag benimde kızım bazen öyle oluyor ben YouTube dan kuran açıyorum nazar sürelerini açıyorum sakinleşiyor
Artemiss_ sumeyyekaradag ah ah yapacak bir şey yok ataklar ağrılar sonra diş vs asla bitmiyor Level level dgısıyor 😂
sumeyyekaradag AegeansMom son bir haftadır böyle umarım geçer gece uyanir emzirir geri yatırdım şimdi yok emerek bile sakinlesmiyo
Haffuse Duzeltme yolundan ziyade, alisma yoluna dogru seni alalim guzel anne🤣😂🤣😂 atak donemleri bitmedeeeen… Desteksiz uyku, gece beslenmesi kesilmedeeeen. Veeee tum sut disleri cikmadan gece uykularini bekleme🥲
sumeyyekaradag Haffuse ahh ahh anam dediydi ana olmak zor diye ne var çocuk bakmada diyordum bekarken bir çocuk başka çocuğa tövbe ettirdi resmen
5559 Benim bebeğimde doğduğundan beri gün içerisinde uyumuyor uykuyu hep ayakta sallayarak uyutuyorum bıraktığım anda uyanıyor toplam doğduğundan bu yana 12saat uyku yoktur toplam onu da ayakta sallayarak 4ay olacak birkaç gün sonra bir yöntem bulamadım hiç fikri olan varsa söylesin kizlar valla kuran aciyorum okunmuş suyla banyo bile yaptırdım sürekli okuyorum yok yani aynı yani
sumeyyekaradag 5559 aaa ilk başlarda benimde böyleydi kayinvalidem ayakta uyutmaya alistirmisti çocuğu önce banyo ettiriyorum sonra bebek yağıyla masaj yapıyorum masaj baya işe yaradı bende giydirip emziriyorum biraz konuşup seviyorum kendi sesinle ninni söylemeyi dene kucağında pispisla veee yerine yatır bir günde olmuyo tabiki ama 2 haftada falan düzen oturuyor uykuyu reddedince ayakta salliyordum dalmaya yakın kucağıma alıyordum orda uyumasin diye
5559 sumeyyekaradag teşekkür ederim sağ ol çok zorluyor ninnide söylüyorum Hz Fatma annemizin ninnisini açıyorum bazen onu ben söylüyorum 1saat sakladığını bilirim gözünü kapatıyor bıraktığım anda geri açıyor tekrar sallamaya devam oluyor gözlerinden belli dolu dolu böyle uyku akıyor ovusturuyor ama uykuya direniyor
sumeyyekaradag 5559 iyice alışmış ayakta sallanmaya kucağına alıp pispisla senin kokunla da uyur hatta daha derin uyur ama dediğim gibi bir anda değil on onbeş gün sabretmen lazım bende Fatıma annemizin ninnisini dinletiyorum çoğunlukla