tugce1797 Kızlar yeni doğum yaptım kızım 8 günlük daha ilk çocuğum. Emerken kafasını yüksek de de tutsam ne yaparsam yapayım çocuk emerken bir anda süt genzine kaçıyor öksürüp boğulmaya başlıyor. Bunu yaşayan var mı? Çok korkuyorum birşey olucak diye.
Elatoria tugce1797 ahh çok yaşadım defalarca hemdee hastaneye bile götürmek istediğim zamanlar oluyordu. Panik yapma sakşn ol boğulabilir tıkanabilir tıkandığında terss çevir sırtına vur birde memeni makasla akışı yavaşlasın
wish0124 tugce1797 ilk zamanlar benimki de öyleydi ama zaman geçtikçe alışıyorlar ve sütü karşılamayı öğreniyorlar. Panik yapmayın yüz üstü çevirip sırtına hafifçe vurun fazla süt kaçtıysa çıkarır zaten
bibibibiskrem tugce1797 benim oğlumda aynı şekilde sürekli boguluyodu annem göğsümu parmaklarımla makas gibi tutup sikmami söyledi o şekilde daha az yaşadım bu durumu tam anlatabildim mi bilmiyorum ama internette emzirirken makas hareketi diye yazarsan görsel olarak görürsün
Ist2121 tugce1797 sutunuz tazyikli geliyordur belki biraz arastirin isterseniz eger oyleyse onun yontemleri var uygularsiniz. Ayrica Emzirme danismanlarini takip edin instagramdan baya bilgi postlari paylasiyorlar yardimci olur diye dusunuyorum.