HasGok-001 [silindi] Avokado yetiştirdim bi ara 1 metreyi geçti nasıl güzel bakıyorum övünüyorum falan o sa kurudu gelişi güzel büyüyecek aslında özenilmeyecek 😂😂😂😂
Nhlefeece EmirMom benim 2 çocuğum var 6 yaşında 1 oğlum 1. Sınıfa başladı. Bide 19 aylık bir kızım var 😊🤲 sizin bebis kaç aylık
EmirMom Nhlefeece Aay masallah iki çocuklu annesiniz demek 🥰 Allah bağışlasın Benim oğlumda haftaya 21 aylık olucak 😌 kaç yaşındasınız
[silindi] HasGok-001 sana yemin ederim kaktuslerimi aylardir sulamadim sapasaglamlar cicek filann aciyo 😀😀😀 özenme bosver akisina birak😀
Masalperisi Deve tabanı ve paşa kılıcı bakıyorum..şimdi üç tanede daha çiçek sipariş verdim bir starliçe, bir areka palmiyesi , bir de tesbih çiçeği söyledim inşallah bakabilirim☺️🤦🏻♀️
EmirMom Nhlefeece belki denk geliriz birgün. momda biriyle tanıştım hamileyken oda burda oturuyor sık sık buluşuyoruz 😌 Zaten biraz sıkıcı biyer burası dimi 6 sene önce ailemle buraya taşındık istanbuldan sonra asla ben burdan biriyle evlenmem dedim ve evlendim 4 sene olcak 😂
1Nisa1merve HasGok-001 yaaa.hemen alıyım .balkon açık ya malesef .sarimsakli suyu deneyecem tesekkr ederim
HasGok-001 1Nisa1merve Mutlaka denemelisin farkı görürsün kaç diş sarımsak koyuyorsan o ölçüde su Mesela 3 bardak suya 3 diş 5 barsak suya 5 diş gibi bir gün beklet ertesi gün süz ve dök ☺️