Zeyks Merhaba güzel anneler sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum , Oğlum için doğum günü organizasyonu ayarladım, fakat ne dağıtacağıma karar veremedim , Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.. 😊
Ademfatmanur Zeyks canım bu konuda sayfama bakabilirsin istersen @ayfa.tasarim Bide epoksi anahtarlık , magnet açacak, lavanta keseleri çok tutuyor bu konuda 😇
OptimusPrime Zeyks Ayy bence doğum günü konseptiniz neyse onun kınık figürü olan amigurumi anahtarlık yaptırabilirsinizz. Doğum gününde değil de hediyelik dağıtmak için yaptırmıştım ben kaplumbağa anahtarlıklar. @hmz.amigurumi sayfasından instagramdan vallahi taş gibi örüyor rengi modeli de öyle güzeldi kiii 🥰
Fulyakrcbn Ben dağıtılan fidanları çok anlamlı buluyorum özellikle ilk doğum gününde. Bende oğlumun doğum gününde fidan dağıtmayı düşünüyorum hem doğaya faydalı hemde onunla birlikte bi yerlerde büyüyen ağaçları var. Buzdolap süsü veya çekmece köşelerine atılan hediyeler hoş gelmiyor
AgentMom Zeyks 1 yaşta resimli magnet, 2 yaşta makrame anahtarlık, 3 yaşta küçük saksılarda skulentler dağıttım .