Rüya da gördüklerim
Bana büyü yapıldığını gördüm yaşlı bir kadındı
Bahçede oturmuş baktım et kesiyor bir yandan da bir şeyler fısıldıyor Du yanına gittim etin kokusu çok iğrenç ti oradan uzaklaştım sonra kendimi boş bir oda da buldum kadının bana büyü yaptığını gördüm adımı söylüyor sonra bişeyler okuyor Du çok korktum bana ben bu evde bu oda da acı çektim sende acı çek diye bişeyler söyleyip bağırdı korktum hemen o odadan çıktım eti kestiği yere gitmiştim kestiği et köpek etiydi oradan bir genç geçiyordu etin köpek eti olduğunu görünce eline alıp uzağa fırlattı kendimi bir anda gölde buldum yolumu kaybetmiştim sanırım sonra bir ahır buldum ahır da eşim babası ve biri daha vardı ahırı temizliyordu eşime seslendim bana büyü yapıyorlar diye beni duymadı hatta görmedi bile ağladım sonra kendimi tekrar o kadının yanında buldum mavi renkli bir poşete sarmış büyü yü bana verdi bunu hep üzerinde taşı dedi bende aldım o en son gittiğim göl var ya oraya gittim ağlayarak büyüyü bozuyorum kokusu çok iğrençti kadın bunu görünce sinirlendi 2 tane yılan attı bana çok küçük ve hızlılar Dı neyse kendi evime gittim eşim babası annesi oturmuşlardı birden yılan bana doğru geldi bağırıyordum ağlıyordum yılanı durdurmaya çalışıyor dum eşim onlar hiç bana bakmadılar bile en son yılanı ayağımın yanında gördüm ve uyandım.
(gördüğüm kadın kaynanamı anımsatıyor Du ama kaynanam Allah için iyi birirdir birde eşim içki içen biri evimizde de içiyor o ayrı dünya ben ayrı dünya o içki içer bende namaz kılar kuran okurum ama içince diğer adamlar gibi içerken sapıtan değil tabi bu günah olmayışını değdiremez haram haramdır ne yapacağımı şaşırdım bu aralar eşim bunalım da 2 aylık bebeğimiz var hamilelikten bu yana sadece 1 defa tek cinsellik oldu neden söylüyorum bunu diye linçlemeyin ruhsal olarak çöküşte adam, eskisi gibi değiliz evde bakara açıp sirkeyle evi de temizlerim gücüm yettiğince her hafta yaparım akıl verin bu rüyayı neden gördüm