Goksu_argum Goksu_argum kızlar bakarmisiniz kızımın vücudu 2 3 haftadır böyle aile hekimliğine götürdüm kimyasal krem vermek istemedi daha ufak olduğu için 1 ay 16 gunluk bitkisel kremler kullanıyorum hafiften geçmis ama tam olark değil başina gelen varmı hic
Benibenibihterini Goksu_argum Cok geçmiş olsun. Bence bi cocuk doktoruna götürün. Aile hekimi ne oldugunu anlamamis olabilir. Kasintisi var mi?
balkaymak__ Goksu_argum şimdi linçlenmek istemiyorum da 2 3 haftadır nerdeydin kuzum daha minnacık bebek hiç mi korkmadın belki canı acıyodur ay Allahım saaaabııırrrr
Cerenmert Goksu_argum Hemen Travazol krem kullanın lütfen gidip alın iki üç paket vee hemen kullanın cok faydası olucal hemen gidin ve alın beklemeyin
Lilybaby Goksu_argum hemen çocuk doktoruna götürün aile hekimliği ya anlamıyor ya da müdahale edip başına iş almak istemiyor. Çocuğu çok mu giydiriyorsunuz? Sıcaktan da olmuş olabilir
Berko Goksu_argum canım doktora götürsenize 2 hafta diyorsun geçemedi madem doktora götür Allah korusun ilerlemesin zaten senim direk doktora götürmem gerekirdi
Goksu_argum Berko götürdüm zaten kaç tane doktora gittik her biri ayrı bişey söyledi bnde buraya atmak istedim belki başina gelen varsa fikir amaçlı
Goksu_argum balkaymak__ annesiyim ya hani onu öyle görünce mahvoluyorum zaten kaç tane doktora götürdüm her biri ayrı bişey dedi belki burda başina gelen vardır diye fikir amaçlı soruyorum
Goksu_argum Sinemeyra götürdüm canım 3 4 tane doktora götürdük biri alerjik diyo biri geçer zamanla dedi diğeri uyuz dedi kime inananio neyi uygulayacagimi şaşirdim
Beyzanrrrr Goksu_argum Aynısını bi arkadşm da yaşadı bebeğinde biri alerji biri uyuz demiş.. Ama uyuz.. Krem vermiş düzenli kullandı geçti
balkaymak__ Goksu_argum kaç tane doktora götürdüm diyorsunuz ama açıklamanızda sadece aile hekimine gösterdim demişsiniz bence kendinizle çelişiyorsunuz burda okey ?
Sinemeyra Goksu_argum ben de yaşadım bence uyuz uyuz çocuklarda bebeklerde çok zor dermotoloji uzmanı cildiye iyi bi doktora git
Prenses_Liya Goksu_argum Canım ya Kıyamam son zamanlarda uyuz çok var Cildiyeye götür en iyisi ince giydir bide kıyafetlerini sirkeli su ile yıka istersen bebek ama sirke nasıl olur bilemem yinede araştır Çok geçmiş olsun 🤲🏻
cennetkokuluyavrum Goksu_argum gecmis olsun siz baska doktora goturun tahlil felan yaptilarmi hic cok fena olmus bebisin