B1elf Kızlar 6 aylık bebeklerimiz kaç kez uyanıyor biz saat başı kalkıyoruz ne zaman bitecek diye bekliyorum 😂😂😂 çok uyumasi için ne yapmak gerekir
Ceys B1elf 6 buçuk aylık bir ara sayısız uyanmaya başladı işkence gibiydi. Her uyandiginda memeyi ağzına alıp uyuyordu emmiyordu bile alışkanlık yapmıştı galiba. Bende baktım olacak gibi değil her uyandiginda vermedim pis pis yaptım salladım uyuttum bir sekilde öyle öyle azaldı şimdi 2 kere falan kalkıyor o da uyanmiyor acıktığı için dönüyor ihliyor alıp yedirip yatırıyorum uyumaya devam ediyor.
naynini B1elf hep fik fik fik kipirdanir ama geçen gece ikide uyandı. Oyun uyanması… no no noooo dedim🙈 ışıkları açmadım, uyuyormus gibi yaptım saçlarıma yapıştı 😄 mammmammaaa diye başladı söylenmeye… şimdi yeni bir uyanma saatimiz oldu 🥲 sabah da beşte uyanıyoruz.
Melo29 B1elf gece 12 den sonra sabah 7 ye kadar en az 10 kez uyanıyordur herhalde meme almadan hatta memenin yanına gelmeden uyumuyor son bir aydır gece uykusunu unuttum gündüz bir uykuyu uzun yaparsa biraz o sırada uyuyorum
mini_ada B1elf valla ilk zamanlar bebeğim gece 1 kez kalkıyordu. Şuan 7 aylığız, 3 aydır falan böyleyiz sanırım ya o kadar çok kalkıyor ki 1.5 saatte bir falan. Birde bir uyanışı var çığlık kıyamet
Oznur72 Bana da söyleyin ben de sürekli uyanığım ilk aylarda böyle değildi uyku gerilemesi yaşanır da uyku bitmesi diye bir şey duymadım hiç
B1elf Oznur72 bizde böyle değildik 5. Aya kadar gece 3 kere emiyordu şimdi 1 aydır falan cozuttuk saat başı ama gerçekten saat bası 1 de 2 çeyrekte 3 de 4 buçukta 5 10 da hep böyle kalktık en son 6 buçukta kalktı sonra uyandı zaten
B1elf Ceys acaba öyle mi yapmalıyım ilk cocugumda da gık dese biberon soktum ağzına şimdi de 2. Her agaldiginda gece alıp emziriyorum her seferinde de emiyor sanki günlerdir aç gibi sutum var gelişimi iyi o zaman bende bu gece 2 3 kere saatli emziriyim gerisinde pış pış yapıyım
Atlasaren Şimdiye kadar rahat 4kere uyandı son bir saattir de uyuması için bi emzirip bi sallıyorum tık yok 🙄 bitmeyecek sanırım gece uyanmaları
Mld 5 ay 10 günlük oğlum 15 dk bir kalkıyor dışardan söyledıgımde insanlar nedense inanmıyor ama bunu görüp şahit olanlar şaşırıyor artık uyku diye ölüyorum zombi oldum resmen enerjim sıfırlandı rabbim kolaylık versin bütün annelere gerçekten cok zor doğduğundan bu yana böyle değişiklik yok doktorumuz artk uykuyu sevmıyor dedi ama uyumayınca da cok hırçınlaşıyor ilk çocugumda öyleydı 3 yasında düzelmişti
B1elf Mld benim de ilk çocuğum öyle hala düzelmedi 20 aylık 4 5 kere uyaniyir her gece 2. Cocugumda 6 aylık işte oda saat başı emmek istiyor
minikkurbag Mld uykuyu sevmiyor diye bisey yok bence, benim oglumda sizinki gibiydi 6. Aya kadar hic uyumadi gözlerim alti mosmordu benim, uyku egitimi verdim, simdide zor uyaniyor😄
B1elf naynini 1. De benim oyleydi her gün gece 4 de uyanmiyordu ilk doğduğu andan itibaren 4 uğurlu saatimizdi 4 de kalkıyor ağu gugu sürekli babıldıyordu 1t dk kestirip 5 buçukta tamamen uyaniyordu bu öyle değil bu da habire uykulu emiyim diyo 😂😂😂😂
B1elf Melo29 aynı ayniiiii nasıl çözüm bulacağız ya memeye yapişana kadar çığlık kıyamet ablası da 20 aylık onu da uyandırıyor sesiyle kız bide ciyak ciyak 😂😂😂😂 sonra bütün ev uyanik tabi o memeye yapisinca uyuyor olan eşim ben ablaya oluyor
Ceys B1elf Bende çok uykuluyum diye yanıma aldım her gık demesinde soktum ağzına baktım ben verdikce uyanma sayısı artıyor bıraktım öyle yapmayı. 12 gibi ben yatmadan önce rüya öğünü yapıyorum sonra uyandığı saate göre zaten acikip acikmadığını anlıyorsun ona göre ya yedir yada geri uyut ilk gün tepki veriyor ama istiyor yani direniyor biraz.
Melo29 B1elf valla benim eşim yanımızda hiç duymuyor sağolsun hatta tam yatağına yatırıyom uyuyunca eşim tam o sırada bir horluyor oğlum yeniden uyanıyor başa dönüyoruz 😂
Aselimmm566 Çok şükür nazar degdirmiyim aksam 8.30 da en gec yatar sabah bazen 5 de kalkar bazende gece 2 de kalkıp mama icer ve yatar
B1elf minikkurbag uyku eğitimi bende verdim sevmeyince sevmiyor 20 aylık hala uyumuyor doktoru çok meraklı dünyada olan biteni kaçırmak istemiyor o yüzden uyumuyor demisti ve mantıklı hareketli bir çocuk algısı da maşallah çok açık uykuyla zaman gecirmiyor şuan 20 aylık ama 4 aydır gündüz uykusu bile yapmıyor
B1elf Ceys haklısın birde öyle deniyim bende yatmadan rüya öğünü yapıyorum birdaha uyanmasın diye ama hahahaah saat başı uyanık