hunilikurbik Bebişimizin 3 aylık olmasına az kaldı, sünnet ettirmek istiyoruz önerebileceğiniz güvenilir bir doktor var mı? Ankara içinde Bir de sünnetten sonra nasıl bir yol izlemeliyiz
Bebegimuyumuyorr hunilikurbik Ben 4 aylıkken yaptırdım doktor zaten uygun krem vs.veriyor bize doktor zeytinyağını kaynat ılıt bunu her bez değişiminde bezine ve pipisine sür dedi hem iyileşmesini hızlandırıyor hem de rahatlatıyor gerçektende ôyle oldu çok fazla ağlaması olmadı
Taze_anne34 hunilikurbik bende 4 aylıkken yaptırdım istanbuldayım doktor önerisi yapamayacağım ama sünnet sonrası doktorun verdiği kremleri sürdüm ve bezi tahriş etmesin değerse diyede karton bardağı kesip koydum hem kakasından mikrop kapmadı hemde çabucak iyileşti erken olması en doğru karar sadece iğne yapılırken ağladı ve uyuşukluk sonrası çiş yaparken acıdı sanırım biraz huysuzlandı fitil verdim o geceden sonrada hiçbişey olmamış gibi rahat geçti çok memnun kaldım
Seydameva hunilikurbik Sincan lokman hekim hastanesi Prof Ersin hoca müthiş bşr Dr ve her şeyle tek tek ilgileniyor Ben oğlum 3 günlükken sünnet ettirdim 1 saat ağladı sadece oda ilk çişten kaynaklı onun dışında hiç bilmedik Balaban diye bir krem verdi ve müthiş gerçekten
Urazkom hunilikurbik Bu salı Ali Osman Köksal a görüşmeye gideceğiz, çok övdüler orda yaptıracağım memnun kalırsam