Ayam15_ Selam kızlar oğlum 17 aylık halen yürüyemiyor normalde bir dk falan yürüyor ama sonra korkarak emeklemeye başlar bazen yürümek için çaba gösterir ama bazen var hiç kalkmak istemez.normal mi sizce ? bu durumu yaşayan varmı ? doktora götürmelimiyim?
Ayam15_ Ayam15_ normalde takmazdim canı ne zaman isterse yürür derdim ama hem yürüyüp hem korkması beni endişelendiriyor
Ruzgarmommy Ayam15_ kendiniz de söylüyorsunuz korkuyor belki gerçekten korktuğu için cesaret edemiyor o kendinden emin olduğu zaman daha rahat yürüyecektir
Ayam15_ gencmom_ başka çocukla kiyaslamam evet dediğiniz gibi her çocuk bir olmuyor ama ister istemez insan endişeleniyor
Ayam15_ Ruzgarmommy normalde 18 aya kadar yurumezse doktora görünsün derler bazen hiç yürümek istememesi korkusu falan düşündürüyor insanı neden hata bende mi diye teşekkür ederim yanıtınız için
gencmom_ Ayam15_ korkmayın yan basma içe dönük basma falan yoksa veya hiç ayakta duramıyorsa endişe edin
Ayam15_ gencmom_ çok şükür saydıklarınizdan hiçbiri yok ama bir dk’ dan fazla yürüyüp sonra korkup emeklemeye başlaması korkutuyor benide
Ruzgarmommy Ayam15_ asla hatayı kendinizde aramayın belki kalkıp sürekli düştüğü için korkuyordur bebişler ne yaptıklarına anlam veremiyoruz bazen
gencmom_ Ayam15_ benim kızım yürüyor denilcek gibi ama bazen gidiyor bir iki adım durup emeklemeye başlıyor korkuyor o yürüdüğünde adım attığında tepki vermeyin denedim çünkü tepki verince korkuyordu ve tepki vermeyince her gün daha fazla adım atar oldu
Ayam15_ gencmom_ evet bende farketim bunu tepki verince korkup duruyor sonra tepki vermemeye başladım ama bakalım artık dün Instagram üzerinden bir psikolog soru cevap yapıyordu bunu sordum getir bakalım bir diyince korktum acaba birşey mi var diye
gencmom_ Ayam15_ bide 2 hafta falan şunu deneyin tepki vermeyin görmemezlikten gelin yürüdümü bitirince afferim oğluma bizim gibi yürüyorsun artık diyin eğer devam ederse getirin tabi