Themom_ morrrrengiiii benim eşimde korunmuyor maalesef ki hangi kafa ile korunmuyorlar bir anlasam.. Devlet regl olmadan takmaz, aile hekimliği de aynı şekilde. Özeller beta bakıp yada ultrason ile bakıp direkt takıyorlar regl beklemeden
waffle-seven-anne Themom_ devlet takiyo canim adet olmadan bana doktorum kan ver bi betaya bakalim hani herhangi bir gebelik olmasin somra takalim dedi
waffle-seven-anne Komut2- o takan kisinim eliyle alakali canim ben KETEM de ebeye taktirdim adetli degildim 1 ay sonra kontrole gittim doktora cok guzel takilmis dedi. Adetluyken takilmasinin sebebi rahim one geliyo ve takilmasi kolay oluyo brjaz daha
waffle-seven-anne morrrrengiiii takarlar canim ben hic adet olmadim dogum yaptiktan 2 ay sonra taktirdim. Hic de agrimiyo yok adet olmadan takilimca cok agriyor felan diyolar ya yok oyle bisey
waffle-seven-anne morrrrengiiii bulunduğun yerde ketem vardır bir diger adi aile sagligi merkezi orda taktirabulirsun hem orda takan ebeler hemsireler daha iyi biliyolar işlerini cok.kisiye taktiklari icin
kucukoglum_1 @“morrrrengiiii”# morrrrengiiii ewt cnm adetli iken tklıyor Bnde taktırdım ama bnmkını doktor 40ım cıktıktan sonra taktı olede oluyor