Bensukus Merhaba kızım 2 aylık bu damlayı üç dört gündür kullanıyorum ve kızımda iki gündür uyku hali fazlaca oldu eskiden bu kadar değildi bu şurup uyku mu yapıyo acaba kızım erken doğdu 15 gün küvezde kaldı o yüzden tedirgin oldum
Asi_fenerli Bensukus cnm ben bunun şurubunu kullandım oğlum okadar gazlıydı gazdan karnı şişmişti gaz damlalarının hiçbirinin faydasını görmedik sadece nurse harveys gördük beni gazdan kurtaran o oldu belki kızının gazı yoktur uyurdur rahat rahat
Zeynepaysimam Bensukus aynen canım uyku yapıyor şöyle kızımın bir ara gaz problemi vardı başta gaz için iyi geldi falan sonra gaz soru u kalkınca ben yine de günde 2 kere veriyordum uyumadığı zamanlarda uykuya direndiği anlarda şurubu uyusun diye veriyordum zaten zararlı bişey değildi ondan rahatça uyusun diye verdim 😊🤗
Bensukus Asi_fenerli bende şurup olarak aldım inşallah öyledir korktum gözünü açamıyo arada kıvranıyor ama hemen geri dalıyor bence şuruptan gibi geldi
Asi_fenerli Bensukus gazı yoksa o yüzden uyurdur inş faydası olur ben bir buçuk şişe bitirdim bizim gaz durumu çözüldü artık poposu hiç durmuyor
seymaaras Bensukus Kesinlikle haklısınız. Bende ilk başta çok endişeliydim. Ama işe yarayınca çok güzel oluyor🤗