Eceerva Bizim kız bugün 3 aylık oldu resmen sırt üstü durmuyor sürekli dönüyor ğrısı falan mı var acaba idrar yolu enfeksiyonu da var bu şekilde mi rahatlatıyor kendini Ne dersiniz
Mysmrtfrt Eceerva 2ay 25 günlüktü şimdi videolardan baktım🥰 bebekler yeni bir şey keşfettiklerinde hep yapmak istiyorlar bir sorun yoktur sürekli dönmesi daha iyi sürünmeyi öğrenmesi daha kolay olur kendini güçlendirir 🥰🥰
Busel Eceerva benim oğlum 2.5 aylıkken sağa sola dönüyordu 3.aya girdik tam dönmeye başladı 3 Ay 15 gunluk civarında kolunu kurtarıp dönmeyi ogrendi suan 4 Ay 4 günlük evde nasıl bir savaş var anlatamam ajshhahaha dönüyor dönüyor bağırıyor sıkılıyor ağlıyor yatiriyorum yine dönüyor kan ter gözyaşı hepsi var yani dönmeye başlayan çocuk cidden çok zor 1.5ayda 3 kat yaslandim
2020-2023 Bemim bebeğim de 3,5 aylık o da sırt üstü durmuyor sürekli dönmeye çalışıyor ki başardı da zaten büyük ihtimalle sizinkide dönücektir yakın zamanda
Aselumay11 Firengiz bizde 5 aylık olduk ama halen dönmüyor kzım da biraz kilolu ondandır diye düşünüyorum ama pek dönecek gibi değil bu sefer de ister istemez kafama takılıyorum destekleyerek de dönmesine yardımcı olduğum halde yapmak istemiyor 😓
Eceerva Ah iyi o zmaan kızlar ben ağrıdan mi acaba iyice durmak istyr sürekli diye düşündüm, Allah sağlık sıhhat versin tüm bebişlere🧿😘
Meray2902 Aselumay11 benimde 4 ay 22 günlük sağına soluna dönüyor ama tam dönmüyor yüzüstü de çok durmuyor ağlıyor bizde ayimiza göre topluyuz sizin kilo kaçtı?
Minikmevos 4 ay ve 9 günlük bizimki de dönmüyor sadece yanlara dönüyor ama tam anlamıyla değil 😕 Bizim de bi tık kilomuz var ondan mı acaba bilemedim