Esmaoren61 Kızlar bebeğim 3 ay 8 günlük, geceleri uyandığında emerek uykuya tekrardan geçiyor ama gündüzleri hep ayakta sallayarak uyuyor, beşik veya kucakta asla uyumuyor,buna çok alışmasindan korkuyorum ne yapabilirim fikri olan var mı 😓
Canss3535 Esmaoren61 kucakta pis pis yapın bana ayakta sallamak her zaman daha zor gelmiştir. O yüzden ya meme de uyudu ya kucakta pis pis smdi 1bucuk yaşında yanında uzaiyrm kendi kendine uyuyor
Htcypc Esmaoren61 bizde de ayni durum maalesef doğum yapmadan önce asla ayakta sallamayacagim diyenlerdendin ama olmuyor gece memede uyuyor evet gündüz sallamadan uyumuyor maalesef
Mykbhs Bizde aynıyız gece emerek uyuyor ama gündüz sallanmak Allah’tan gece sallanmak istemiyor çok şükür
Esmaoren61 Mykbhs ya gündüz de sürekli ayakta sallamak çok zor oluyor, bırakıyorum bazen hemen uyanıyor,birde ilerde kendimce uyku eğitimi yapmak istiyorum ama bu sallanmaya iyice alisirsa nasıl yapacağım 🤷
Esmaoren61 Canss3535 Gündüzleri uykusu olsa dahi asla memede uyumuyor, zaten uykusu olunca aç da olsa memeyi emmiyor, başını geri atıp ağlıyor,meme verip uyutmak imkansiz oluyor