Aysegullll233 Kızlaaar 3 aile gelecek kalabalık olacağız kahvaltıya ne yapabilirimmm bir sürü çeşit var ama aşırı kararsızımmm sizce nasıl olmalııı 🫶🏻
Merveio14 Aysegullll233 patatesi kızartırken üzerine soğan , soğanı ölünce yumurta kırıyorum efsane oluyor Brde yumurtayı haşlayıp beyazı üstte olacak şekilde tereyağında kızartıyorum biraz kırmızı biber tuz 🤌🤌 Bayat ekmek üzerine salça domates sucuk kaşar peyniri fırına verebilirsiniz çıtır çıtır güzel olur
EmirMom Aysegullll233 Pişi , patates kızartması, biber kızartması menemen, sigara böreği, yumurta salatası, domates salatalık maydanoz ve rokadan bı tabak peynir tabağı zeytin çeşitleri reçel çeşitleri salam vs kahvaltiliklar
Aysegullll233 Merveio14 aklıma gelenler Karışık kızartma, pankek , menemen , poğaça , sigara böreği felan
Kisirvetursu Aysegullll233 ben pişiyi aşırı seviyorum kahvaltılara ama börek ve poğaça hepsi hamur işi olmuş oluyor bence menu de gayet yeterli zaten normal kahvaltiliklarda olacak
Tatlican @“Aysegullll233”#p27530967 pankek ile ugrasmak yerine normal kek cayla iyi gidiyor ve daha pratik oluyor
Aysegullll233 Tatlican yaa doğru aslında aklımdan normal kek daha pratik olur diye geçirdim amaaa kafam o kadar karıştı ki ne yapsam diye 😂
mandalinaaski Dilimlenmiş Ekmeklerin üzerine domates kaşar sucuk biber fırına verebilirsiniz çeşit olur.
Nilperim Mayalı poğaça, fırında kremalı sütlü patates, kalem börek , sosisli milföycükler, biber kızartma donatesli ,en az 3-4 çeşit reçel ve kaymak bal vb. , ev yapımı buzlukta varsa portakal limon mesrubat, menemen ve sucuklu yumurta
Aysegullll233 Avakado1 buzlukta sarılı yok malesef yarın da onunla uğraşamam o yüzden onu direk es geçtim yoksa kesin yapardım iyi oluyor
Aysegullll233 Kisirvetursu pişiyi pazar sabahlarına bende çok yakıştırıyorum amaaa p kadar kişiye yetiştiremem sanırım pişiyi direk es geçtim hamur işi olarak poğaça olsun diye düşündüm