aysun192_ Yeni giriş yaptım 3 aylık bebeğim var mamaya alıştırmaya çalışıyorum hiçbir şekilde yemiyor bı yudum aldığında o da hemn gaz oluyor sancilaniyor alıştırmak için ne yapmaliyim hangi mamayı biberonu kullanmalıyım şu an önce doktor tavsiyesiyle bebevit kullandım yemedi şimdide Bebelac kullanıyorum hemn gaz oluyor tutmuyor biberonu da yeni anneyim yardımci olabilir misiniz
Hadya aysun192_ Dogumundan itibaren hipp kullaniyorum,6 aylik oldu kizim mamayi hic degistirmedim ve herhangi bi sorun yasamadik.Biberonda lansinoh kullaniyorum,ilk 3 ay yavas akis,3 aydan sonra orta akis emzige gectim.
Prenses_Liya aysun192_ Canım Bebelac Gold bize gaz yapmadı diğerlerini hepsi yaptı Biberon Lansinoh aldım gaz giderici özelliği var ve yavaş akışlı Gazdan ne çektiğimi Allah bilir kullanmadığım gaz ilacı kalmadı zingo gaz damlası bazen hafifletiyordu mamasının içine katıyordum
Ceydamehtap Ben hep sma kullandım gaz sorunu yaşamadım sonra hipe geçtim bebeğim içmedi tekrar sma ya döndüm Bebekler seçici olabiliyor