Hediyealp Keslin_3 hayır ben de yaptırdım devlet hastanesinde İlk sadece pipiyi uyuşturuyor sonra kesiyor 🙄
Umranmom Lokal yaparken 1 kişi girebilir ama ameliyathanede kimseyi almıyolar diye biliyorum bence siz girmeyin eşiniz girsin anne olaeak çok ağlamıştım çok daha hassas oluyor anneler görmemek daha iyi gibi tabi siz bilirsiniz yinede
Keslin_3 Umranmom ben dayanabileceğimi hiç düşinmüyorum ama ya beni ararsa yanında isterse bilmiyorum napicami
Mmdr Keslin_3 merhaba şehir Hastanesi’nde yaptırdım 45 günlükken fitik ameliyatı vardı arada sunnetide çıkarttık ama gördüğüm sünnet olan birçok çocuk vardı ve yari baygın di hepsi
1515g Keslin_3 biz hafta yapıcaz 2 aylığız çocuk doktorumun söylediği ilk 3 ay lokal anestezi diye 3 ayı geçince 7 yas beklenecek diye üroloji doktorum da öyle dedi 3 ay için de lokal 3 aydan sonra yapmıyoruz dedi 7 yaş beklenir dedi genel anestezi istemiyorlsr heral de zor oluyor diyorlar ama bilmiyorum her doktor başka
Keslin_3 1515g her şehir farklı sanırım haftaya çocuk cereahisinden randevu aldım gidip kendi öğreneceğiim bakalım
acemiann Beyefendiyanak Emir_mom devlette sünnet ücretli mi gün mü veriliyor gider gitmez ve yaş sınırı var mı