ebruyla Arkadaşlar lütfen çok dardayım bana yardımcı olır musunuz? üç gün önce aniden bacaklarımda kırmızı iğne ucu gibi lekeler gördüm öğlene doğru morardı vücuduma yayıldı doktora geldik trombosit değerlerim 2000 e düşmüş ve acil yatırdı beni çıkmama izin vermedi bebeğim daha bir yaşına bile girmedi normalde anne sütü ile beslenen bir bebekti şu an sütümü de bebeğime veremiyorum kortizon aldığım için böyle bir hastalık yaşadınız mı nasıl geçti bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum lütfen acil çok dardayım
Prensesannesi38 ebruyla aşırı düşmüş doktorlar gerekli tedaviyi yapacaktır acele etmeyin siz iyi olun ki bebeğinize iyi bakın çok geçmiş olsun
ebruyla Prensesannesi38 evet öyle gerçekten çevrenizde böyle bi şey yaşayıp iyileşen var mı lütfen destek olur musunuz alternatif olarak neler yapmışlar
Prensesannesi38 ebruyla malesef bilmiyorum ki ender saraçın bi kürü vardı 1 ay mercimek çorbası mercimek yerseniz normale getiriyor diye
Haffuse Kisa,surede toparlanirsin insaAllah… 1⁵yasinda kizimda da yasadik. Degerlerin yarin ya da obur gun yukselmeye baslar. Sen once kendi sagligina odaklan, insaAllah kisa surede kavusursunuz Coook gecmisler olsun🥰
ebruyla Prensesannesi38 Prensesannesi38 Prensesannesi38 yiyorum şu anda teşekkür ederim hayırlsıyla çıkar hemen litfen dua edin başka bildiğimiz yiyecek. var mı iyigelen