Bugleminannesi28 Kızlar kızımın burnu mu doku diye kaçtır çekiyorum ama temiz yaz ayı olduğu için banyoda genelde yumusuyor sonra çekmeyi deniyor çok az miktar çıkıyor ama iki gündür geçmeyen hırıltı var sebebi ne olabilir
nkizilates Bugleminannesi28 kaç aylık bebeğiniz. Serum fizyolojik sıkın yüz üstü bacağınıza koyun biraz bekletin sümükler aksın görünürdeki sümüklerş peçeteyi sivri yapıp çıkarın
0000Bahar Bugleminannesi28 bizdede kuru öksürükle hırıltı vardı çok şükür iyi 2 Gündür ben ayaktalarının altına bebek viks göğsüne mustela balm sürüyordum yatarken bir de eczaneden nane yağı vardı ondan aldım yatağa yatırmadan önce bir damla yasta döktüm öyle iki gündür iyi
Mmervemre Bugleminannesi28 benimkide öyle 3aylık 🙄hergün temizliyorum sabah akşam bile yaptığım oluyor ama hala Bi hırıltı var çözemedim başka Bi sebebi yoktur herhalde
Bugleminannesi28 nkizilates 9bucuk aylık doktorum serum fizyolojik onermedi 2yasina kadar burun damlası sikip temizliyorum aparatla
Bugleminannesi28 0000Bahar kuru oksuruk yok sadece iki gündür hırıltı mevcut sabaha kadar 2kez uyanan bebeğim dün gece yarım saatte bir kalktı yaramadı
Bugleminannesi28 Mmervemre ay baktım da herkeste varmış böyle birşey ama benim kızın 9bucuk aylık ömründe ilk defa başına gelince bir korkmadım değil