senauretn Merhaba 20 günlüğüz d3 kullanmaya başlıcaz ocean verdi doktorumuz yan etki yaptı isilik gibi kabarcık oldu. Davit-3 mü kullanmalıyız monovitd3 mü sizler ne kullanıyorsunuz
Ekimkizi senauretn Pedia d kullanıyoruz memnunuz ama bende ocean a geçmeyi düşünüyordum.. devitin içeriğinde bha varmış doktorlar önermiyor
senauretn Femme1 günde kaç damla kaç günlüksünüz yan etkisi oldumu bizede ocean zeytinyağlı ama yan etki yaptı
Femme1 senauretn tadi kotu 3 damla veriyorum bende oglum bazen kusuyor da hatta ama saglik ocağının verdigi kullandim bilmiyorduk oglum zaten gazli iyice beter etti cocugu. Ocean zeytinyali oldugu icin kakasini da gunde 1 yapiyor artik
senauretn Sarpsmomm çok acı bi tadı var en iyisi dediler ama dokundu günlük 3 damla diyorlar ben 2 verdiğim halde dokundu
Cylnyldrmm Bnde ocean kullanıyorum çok memnunum.saglik ocağının verdiği D3 kızıma hiç iyi gelmiyordu aşırı gazliydi oceana başlayınca bitti nerdeyse belkide ongaz yapıyordu kızıma
senauretn Masalina12 sağlıkocağının verdiği sanırım onu hiç bir doktor önermedi bize içinde alkol var dediler
senauretn Femme1 kaka sorunumuz yok ocean dokundu zannedersem ama tekrar oceanı mı denemeliyim insanın bebeği olunca kafası karışıyor☺️☺️