Mdnmhmt Arkadaşlar lütfen yardım edin bebeğim hiç düzgün uyumuyor yani uykusu geliyor ama bir türlü uykuya geçemiyor. Saatlerce sallıyoruz pışpışlıyoruz sürekli gözleri açık. Çok yoruluyorum ne yapacağımı bilemiyorum inanın
Cigdemom Mdnmhmt yaaa çok güzel uyku duaları var açın yakın koyun sesiyle dalar inşallah ben arada yapıyorum uyuyor
AdaMerveMrv Mdnmhmt ben bi ara uyumayinca pop muzik acip sallaya dans ede uyutuyodum. Bir de su babybjorn muadili anakucagi var ya kundak yapip onun icine koyup yavas yavas sallayarak uyutuyorum bu ara. Bir yandan da pispis sesi aciyorum o sekilde uyuyor
Mdnmhmt Ecmeliq eskiden arabada çok güzel uyuyordu ya da pusette. Şimdi onlarda da huzursuzlaniyor o kadar ağlıyor ki. Sonra yorgun düşüp uyuyor
snssnm Benim bebeğim de şu sıralar uyumuyor deli olucam ama dişi kaşınıyor bu neden de var ama ne zamana kadar böyle olacak uyku rutinleri bitmiş durumda bebeğim 3.5 aylık
Mdnmhmt Cigdemom sürekli dua okuyoruz insirah suresini falan açıyorum yüksek sesle ama iyice ağlıyor. Her yolu deniyoruz krize giriyor bildiğiniz. Bir hafta da yaslandım inanın🥺
Eailesi4 Mdnmhmt kaç aylık diş çıkarıyor olabilir mi ağrısı oluyordur belki de hiç calpol verip denediniz mi
Mdnmhmt Ecmeliq 2 buçuk aylık hiç bilmiyorum ki çıkarıyor mu yarın ağrı kesici alıp deneyeyim. Gaz damlası da alayım sürekli gaz çıkarıyor ama yetmiyor demek ki
Eailesi4 Mdnmhmt diş için çok erken gaz sancıları olabilir probiyotik yada gaz damlası kullanıyor musunuz
Mdnmhmt bendeanneoldum_ aksam olunca kucak istiyor kucağımda sakın duruyor yere bırakınca başlıyor ağlamaya
Melikeannee Diş çıkarmaz çok küçük daha en fazla gaz sorunu olabilir. Damla deneyebilirsin. Bisiklet cevirt pat pat yap.p Onun dışında aç olmadigindan emin ol. Gaz yoksa aç değilse kolik bebek olabilir belki. O da değilse Allah yardım etsin ne diyeyim bacim
Melikeannee Melikeannee gaz çok önemli bir damlada icirtsen süt hemen gaz çıkart. İlk 4 ay en büyük sorun gaz oluyor maalesef
Mdnmhmt Melikeannee çok teşekkür ederim yardımınız için gaz masajları sık sık yapıyorum bugün ilaç aldirdim bide onu deneyeyim