Aynı durumdayım. 14 aylık oğlum 11.aydan sonra yememeye başladı. Sadece kahvaltı yapıyor. Yumurta haşlıyorum eziyorum, içine kendi yaptığım peyniri, bazen avokado, bebe bisküvisi (en sevdiği o çünkü),kaymak, pekmez , ıslatmak için de peynir altı suyunu kullanıyorum. Sadece bunu yiyor. Sabah öğle akşam hep vereyim yiyor. Tabi sabahtan sonra yumurtayı koymuyorum yerine ekmek koyuyorum daha doyurucu olması için. Ek gıdaya başlama döneminde çok iyi yerdi 4 öğün dolu dolu ne versem yerdi. Doktor ferbzine yazdı bize vitamin alabilmesi için onu da vermeyecekti ben istedim aslında. Onun haricinde tahlillerinde b12 eksikti başka eksiği yoktu. Bir de annemden yer çok az zorluyor ama ondan yiyor. Görümcem kaynanam da deniyor ama onlardan da çok nadir yer. Başkaları denesin vermeyi bazen öyle yiyorlar çünkü. Öğlen veya akşam başkasına yedirtmeye çalışıyorum.Değişik şeyleri bazen deniyorlar. İnan hep oğluma 3 çeşit yapıyorum birinden birini yer diye. Kilo kaybı maalesef oluyor çünkü biz 1 kg gerideyiz mesela 10 olması gerekirken 9.300 kg dedi doktor 12 ay kontrolde. Bu şekilde nereye kadar gider hiç bilmiyorum. Bir anne için çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun.