MerveKantekin23 Merhaba 42 günlük bebeğe kehribar kolye takılır mı kullanan var mı ne zaman taktınız ?
120720 MerveKantekin23 Ben 8 aylık oldu daha yeni sipariş verdim daha gelmedi yani 42 günlük daha çok küçük gibi geldi bana
Esray1 MerveKantekin23 Benim de 43 günlük ama şuan boynuna takmaya korktuğum için beşiğinde tutucam 5 6 Aylık olduğunda takmayı düşünüyorum
34663466 MerveKantekin23 kızım 9 bucuk aylık bende yenı 2 hafta oldu alalı taktım suan ama daha cok kucuk bebek bıraz daha buyusun bırde taktıgınız zaman cok dıkkat edın
MerveKantekin23 E bebekten aldım bir aylık olmadan duruyo dolapta üzerinde +0 ay yazıyo ama kullanan var mı cesaret edip takamadım 😂
Melisyildirimmm MerveKantekin23 bileklikleri var. Onlardan alıp ayak bileğine takabilirsiniz çok uzun değilse eğer. Benim arkadaşlarım öyle yapmıştı küçük diye. Bende öyle yapacağım. Sonrasında kolyeye geçeceğim
Fasulye12 Ben sol ayak bileğine bileklik takıyordum , kolyeden çekindiğim için. Ayda 1 de 1 gece toprağa gömüyordum. Hiç sıkıntı yaşamadık dişte. Belki yapısal olarak da öyleydi, takmasaydık da rahat çıkardı dişleri bilemiyorum ama faydasını gördük diyelim
beyzacmvrc Fasulye12 nereden aldınız çok çeşit var ve fiyat farkları çok Hangisi orijinaldir bilemedgmdrn hala almadm